BALIKESİR / ALTIEYLÜL - MEHMET AKİF ERSOY ANAOKULU

MEHMET AKİF ERSOY ANAOKULU

Adres
2.GÜNDOĞAN MAH. 16177. SK. MEHMET AKIF ERSOY ILKOLU BLOK NO 1/2 ALTIEYLÜL / BALIKESİR
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin ve Okul Öncesi Eğitimin amaçları ışığında çocukların; • Akademik ilgi ve hayat boyu öğrenme arzusuna sahip • Kendi kendine yetebilen, bağımsız, öz güveni yüksek • Rekabet etmek yerine birbirlerine yardım edebilen, ezberlemek yerine bilgiyi hem kendi meraklarını tatmin etmek hem de insanlığa faydalı olabilmek için öğrenen • Hayal gücüne sahip ve sıradışı düşünebilen • Sosyal sorumluluğa sahip, çevrelerine ve çevrelerindekilere merhametli, saygı, sevgi, zerafet ve nezaket duyguları besleyen • Kendi kültür ve değerlerini bilen, farklılıklara saygılı ve aynı zamanda dünya vatandaşlığı bilincinde kişiler olarak yetişmeleri için eğitimlerinde onlara rehberlik etmek.
Misyon
Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, -Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, -Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak.
Öğretim Şekli :ikili eğitim sabahçı ve öğlenci
Sabahçı Gruplar: 08:00-13:00 Öğlenci Gruplar: 13:00-18:00
GÜNDOĞAN DOLMUŞ TAKSİLERİ, D1 TOPLU TAŞIMA MERKEZİ
2 KM
Diğer Hususlar
Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bünyesinde 6 derslik ile zemin katta hizmet vermektedir. Kendine ait tuvaletleri lavaboları ve mutfağı mevcut olup hizmet vermektedir.